Di@log Co, Slovenska 54, 1000 Ljubljana, Slovenija +386 (0)1 230 75 00 info@dialog-si.net
BA  |  RS  |  ČG  |  MK  |  AL

Ta njohim
mishin

e shpendëve para
se ta blinim

Lexoni më shumë

100 receta
të shijshme
me mishin
e shpendëve

Lexoni më shumë

Buletin

Paraqituni

Recetat dhe këshillat e kuzhinës

100 receta të shijshme me mishin e shpendëve

Pallaqinka me mëlçi pule

Në zjarr të qetë, në vaj pjekim qepën e copëtuar, shtojmë mëlçinë e copëtuar ...

Role me mish pule dhe me krem salcë

E lajmë preshin, e presim në copa më të mëdha me madhësinë e biftekut dhe e ziejmë ...

Mish pule i mbushur me bizele

Së pari përgatitet salca beshamel, të mjaftueshme për dy ose tri pula më të vogla. Kur do të ...

Mish pule në salcë kërpudhash

E presim mishin e pulës në copa më të mëdha, vëmë kripë dhe e fërgojmë në ...

Mish pule me vezë

E presim pulën në copa, e kripim dhe hedhim piper të zi të grirë. E vëmë në një ...

Supë e dendur nga mishi i pulës

I vëmë perimet e pastruara dhe të lara mirë në një tenxhere së bashku me mishin e bardhë ...

Pulë e përgatitur në mënyrën e Segedinës

E presim mishin e pastruar të pulës në copa, vëmë kripë, hedhim piper të zi të grirë ...

Sushi pule

E lajmë orizin në ujë të ftohtë derisa uji të bëhet mjaft i qartë. E vëmë ...

Copa pule Ovari (Owary)

I kripim copat më të mëdha të pulës, hedhim piper të zi të grirë mbi to dhe i fërgojmë ...

Mish pule me qepë të fërguar dhe pure karotash

I presim zemrat dhe kofshët e pulës në kube, vëmë qepë dhe hudhër të copëtuar ...

Pulë e pjekur në foli alumini

I lajmë dhe i kullojmë kofshët. Hedhim kripë, folinë e aluminit e lyejmë me vaj. Kofshët ...

Terinë nga kofshët e pulës me arrë

Përziejmë 200 gr. mish pule me ajkë, verë të bardhë, erëza për mishin e pulës ...

Mish të bardh pule në salcë konjaku

E presim mishin e bardhë në mes, e shtypim me një shtyp mishi për të fituar kotëleta, i rrotullojmë ...

Mish pule i zier me ullinj

E lajmë mishin e pulës, e thajmë, vëmë kripë dhe hedhim piper të zi të grirë. ...

Mish pule në mënyrë gjuetie

Shtojmë vaj në një tigan të ngrohur, e fërgojmë pancetën, shtojmë filetën e pulës, ...

Mish pule në mënyrën e Parisit

E lajmë mishin e pulës, e thajmë, e kripim dhe hedhim piper të zi të grirë. E presim proshutën ...

Pulë me bimë erëzash

E lajmë pulën, e thajmë dhe vëmë kripë. I bashkojmë bimët e erëzave në të ...

Mish pule i erëzuar me perime

E pastrojmë mishin e pulës nga zhilet dhe e presim në shirita. Mishin e përgatitur në këtë ...

Mish pule i mbështjellë në role

E shtypim filetën e pulës me një shtyp mishi, e kripim dhe i vëmë piper të zi të grirë. ...